ACEL søker servicemontører til avdeling i Storfjord

På grunn av økende ordremengder i Storfjord-området, har ACEL etablert en ny avdeling som skal betjene markedet fra Sjøholt til Geiranger med elektro-tjenester.

Vi søker nå etter servicemontører

De som blir ansatt for dermed bli med å utvikle og bygge opp avdelingen fra start, samt jobbe med mange spennende oppdrag. I ACEL gir vi våre ansatte muligheten til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter, i en bedrift med gode utsikter fremover og mange spennende prosjekter på blokken. Vi er opptatt av å være framoverlent og tenke grønt innen teknologi. Og vi er alltid ute etter dyktige folk som vil være med på laget.

Er det du som er vår neste kollega?

Vi søker ansatte som:

» Er systematisk, selvstendig og pålitelig
» Har relevant utdannelse
» Er initiativrik og proaktiv
» Vil ha gode kolleger
» Vil ha gode lønnsvilkår og bonusordning
» Sier ja takk til en veldig god pensjonsordning
» Har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
» Er fleksibel og har stor arbeidskapasitet

Hva får du være med på, som servicemontør i ACEL?

Som servicemontør hos oss får du garantert varierte arbeidsdager, og du vil få være med på installasjon av fremtidsrettede løsninger for våre kunder. Noen dagsaktuelle eksempler er forskjellige smarthusløsninger, spennende lade-anlegg for elbiler og energieffektivisering på større næringsbygg. Du får kurs og tilleggskompetanse når det trengs, og vil ha dyktige og kjekke kolleger å samarbeide med. Vil du lese mer om hvordan det er å være servicemontør hos oss? Les mer her.

Og sist, men ikke minst; du vil få en arbeidshverdag som gjør at du gleder deg til å gå på jobb!

Høres dette ut som noe for deg?  

Da vil Michel Teige gjerne høre fra deg!

E-post: mite@acel.no
Tlf.: +47 948 29 819

Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende.

Om oss

ACEL-gruppen er en total elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene Acel Invest AS, Acel AS , ACEL Baltic UAB, HAF Power Solutions og har i dag til sammen 155 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund i Ystenesgata 32 har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, elektroinstallasjoner og service mot bolig- og næringsbygg.

ACEL skal være en miljøfokusert, kostnadseffektiv, pålitelig og global partner innen elektro for våre kunder både på land og det maritime markedet.

Kontaktpersoner

Andre poster

Gode løsninger og flere bruksområder på Sundebygget!

Du har kanskje lagt merke til det flotte nybygget som troner ved siden av NTNU i Ålesund? Bygget har fått navnet Sundebygget, og er studentenes eget hus midt i hjertet av Campus Ålesund. ACEL AS har levert total elektroinstallasjon på bygget, og takker for oppdraget fra totalentreprenør Consto Midt-Norge AS.

Les mer
ACEL AS won important contracts with Ulstein Power & Control AS!

ACEL AS proudly announce winning important contracts for the delivery of main switchboards to Ulstein Power and Control AS for two Construction Service Operation Vessels (CSOVs) for Olympic to be built at Ulstein Verft.

Les mer
ACEL AS satser videre!

Arbeidet med den nyopprettede automasjonsavdelingen til ACEL AS er godt i gang. Den 11.april var den nyansatte avdelingslederen, Roar Kjærstad, på plass. Han forteller at han er klar for å bygge opp et godt team som skal finne gode løsninger for kundene.

Les mer
Vis flere poster