ACEL søker bas-/ elektromontører til prosjektavdelingen vår på land-markedet!

Vi har mange spennende prosjekt på gang, og trenger derfor flere kjekke kolleger til vår prosjektavdeling på land..

I ACEL er vi opptatt av å være framoverlent og tenke grønt innen teknologi. Vi legger til rette for at våre ansatte får gode muligheter til å videreutvikle både personlige og tekniske ferdigheter. Nå ønsker vi flere ansatte som kan være med å lede våre prosjekter på land. Dette gjelder installasjonsarbeid på prosjekt for industri-, bedrifts- og privatmarkedet.

For oss er det viktig med ledere som har evne til å lede sitt team på en god og effektiv måte. Er du vår neste kollega?

 

Du er en person som:

» Er positiv og liker utfordringer i arbeidshverdagen
» Har fagbrev som elektriker
» Er pålitelig og vil ha frihet under ansvar
» Har bas/ ledererfaring fra større prosjekter
» Vil ha gode kolleger
» Vil ha gode lønnsvilkår og bonusordning
» Sier ja takk til en veldig god pensjonsordning
» Vil utvikle deg videre
» Synes ny teknologi er spennende

 Og sist, men ikke minst; du vil ha en arbeidshverdag som gjør at du gleder deg til å gå på jobb!

Hva får du jobbe med som bas/ anleggsleder i ACEL?

Som bas/ anleggsleder hos oss vil du være med å lede mange ulike og spennende prosjekter. Vi kan blant annet nevne Nye Amfi Moa, NTNU og oppgraderingen av el-forsyningen på Ålesund Sykehus som noen av de siste prosjektene vi har hatt på vår avdeling. Du vil få kjekke utfordringer som går ut på både det å lede prosjekt ute på anlegg, ha nødvendig kundekontakt, delta på byggemøter, delta aktivt i fremdriften og ha tverrfaglig samhandling i prosjektene.

Høres dette ut som noe for deg?

 

Da vil Øistein Hauge gjerne høre fra deg!

E-post: oistein.hauge@acel.no
Tlf.: +47 951 41 874

Søknader behandles fortløpende.

Om oss

ACEL-gruppen er en total elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene Acel Invest AS, Acel AS , ACEL Baltic UAB, HAF Power Solutions og har i dag til sammen 155 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund i Ystenesgata 32 har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, elektroinstallasjoner og service mot bolig- og næringsbygg.

ACEL skal være en miljøfokusert, kostnadseffektiv, pålitelig og global partner innen elektro for våre kunder både på land og det maritime markedet.

Kontaktpersoner

Andre poster

Gode løsninger og flere bruksområder på Sundebygget!

Du har kanskje lagt merke til det flotte nybygget som troner ved siden av NTNU i Ålesund? Bygget har fått navnet Sundebygget, og er studentenes eget hus midt i hjertet av Campus Ålesund. ACEL AS har levert total elektroinstallasjon på bygget, og takker for oppdraget fra totalentreprenør Consto Midt-Norge AS.

Les mer
ACEL AS won important contracts with Ulstein Power & Control AS!

ACEL AS proudly announce winning important contracts for the delivery of main switchboards to Ulstein Power and Control AS for two Construction Service Operation Vessels (CSOVs) for Olympic to be built at Ulstein Verft.

Les mer
ACEL AS satser videre!

Arbeidet med den nyopprettede automasjonsavdelingen til ACEL AS er godt i gang. Den 11.april var den nyansatte avdelingslederen, Roar Kjærstad, på plass. Han forteller at han er klar for å bygge opp et godt team som skal finne gode løsninger for kundene.

Les mer
Vis flere poster