Ålesund: Ledig stilling - Bas / montør - Marine

Vår oppdragsmengde ved våre marine avdelinger er økende og i den forbindelse søker ACEL AS etter:

Vi søker etter flere medarbeidere til våre marine prosjekter. Dette gjelder installasjonsarbeid på prosjekt for nybygg, ombygginger og serviceoppdrag world wide. Du må ha evne å jobbe i team på en god og effektiv måte og rapportere til nærmeste leder og til kunde.

Ønskede Kvalifikasjoner:
»
Fagbrev elektriker gr.L / automatiker med relevant marine erfaring
» God systemforståelse av elektriske installasjoner for marine prosjekt
» Kunnskap og fokus på HMS og sikkerhet
» Gode språkkunnskaper Norsk og Engelsk
» Gode datakunnskaper
» Førerkort kl. B
Personlige egenskaper:
» Være strukturert og systematisk
» Initiativrik, selvgående og proaktiv
» Være fleksibel og ha stor arbeidskapasitet
» Evne å jobbe i team
» Serviceinnstilt, utadvendt og omgjengelig med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter
» Du setter kunden i fokus og leverer som avtalt
Vi tilbyr:
» Jobb i et selskap med god økonomi
» Varierte faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter
» Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
» Godt arbeidsmiljø med gode medarbeidere


ACEL har som policy å legge forholdene til rette for faglig og karrieremessig utvikling av personell på alle nivå. Tillit, lojalitet, resultatorientert holdning og vilje til å la ansatte som vil videre i sin utvikling og «prøve seg», preger bedriftskulturen. Helse, Miljø og Sikkerhet står i fokus, både i våre styringsrutiner og i vår praktiske virksomhet.

 Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Egil Schevik Larsen, mobil +47 977 71 847. Søknad og CV sendes til e-mail: egil.larsen@acel.no.

Søknader behandles fortløpende.

Om oss

ACEL-gruppen er en total elektroentreprenør med hovedkontor i Ålesund. Gruppen består av selskapene Acel Invest AS, Acel AS , ACEL Baltic UAB, HAF Power Solutions og har i dag til sammen 155 ansatte. Ved vårt hovedkontor i Ålesund i Ystenesgata 32 har vi avdelinger innen engineering, tavleproduksjon, marine installasjoner, maritim/offshore service worldwide, elektroinstallasjoner og service mot bolig- og næringsbygg.

ACEL skal være en miljøfokusert, kostnadseffektiv, pålitelig og global partner innen elektro for våre kunder både på land og det maritime markedet.

Kontaktpersoner

Andre poster

Gode løsninger og flere bruksområder på Sundebygget!

Du har kanskje lagt merke til det flotte nybygget som troner ved siden av NTNU i Ålesund? Bygget har fått navnet Sundebygget, og er studentenes eget hus midt i hjertet av Campus Ålesund. ACEL AS har levert total elektroinstallasjon på bygget, og takker for oppdraget fra totalentreprenør Consto Midt-Norge AS.

Les mer
ACEL AS won important contracts with Ulstein Power & Control AS!

ACEL AS proudly announce winning important contracts for the delivery of main switchboards to Ulstein Power and Control AS for two Construction Service Operation Vessels (CSOVs) for Olympic to be built at Ulstein Verft.

Les mer
ACEL AS satser videre!

Arbeidet med den nyopprettede automasjonsavdelingen til ACEL AS er godt i gang. Den 11.april var den nyansatte avdelingslederen, Roar Kjærstad, på plass. Han forteller at han er klar for å bygge opp et godt team som skal finne gode løsninger for kundene.

Les mer
Vis flere poster